Om os

Ingen skal snydes for gode udendørsoplevelser. Derfor tilbyder JVR Outdoor et bredt udvalg af flotte terrasseoverdækninger og sommerforlængende udestuer, som giver dig større nærhed med naturen, og gør det muligt udnytte de lyse og varme tider på året længere. Så kontakt os i dag, og få opfyldt dine outdoor-drømme.

Hos JVR Outdoor får du:

Passioneret rådgivning

Vi ånder og lever for de gode outdoor-oplevelser, og finder altid den løsning, som passer bedst til både dine behov og din boligs byggestil.

Faguddannede håndværkere

Som kan deres kram, og går op i de stolte danske håndværkstraditioner, hvor der bliver leveret ærligt, solidt arbejde, der holder i mange år!

Flere sommerdage

Hvor du kan nyde fuglefløjt, solen, varmen og se frem til at kunne nyde din dejlige terrasse eller din smukke udestue langt ud i fremtiden.

Vi skaber bedre Outdoor-oplevelser

Og vi starter hjemme hos dig!

Alle har en drøm om den perfekte terrasseoverdækning og den perfekte udestue. Drømmene spænder vidt. For nogen er mest til liggestolsafslapning, eller lever for de varme sommeraftener med familien og vennerne på terrassen. Andre drømmer om at skabe en grøn oase med planter, buske og træer, som ellers ikke kan overleve en kold, dansk vinter.

Derfor kan de færreste nøjes med en standardløsning inden for terrasseoverdækninger og udestuer. For standardløsninger er altid et kompromis. Også når det kommer til, hvor godt de passer til din boligs byggestil. En terrasseoverdækning eller udestue som passer dårligt til din bolig, er ikke blot en øjebæ, den trækker også ned i boligens værdi, og giver længere liggetid, den dag den skal sælges.

Derfor starter JVR Outdoor altid med at definere din Outdoor-drøm sammen med dig. Derefter gør vi den mulig, ved at skræddersy en terrasseoverdækning eller udestue, der både er udformet, så den rummer det, du ønsker, passer til din boligs eksisterende byggestil, og har en pris, som er til at betale.

Med JVR Outdoor er du i trygge hænder hele vejen fra ide over byggeri og til færdig udestue eller terrasseoverdækning. For vi er til at stole på, kommer til aftalt tid, leverer en høj håndværksmæssig kvalitet og holder en god og fair pris.

Hver dag møder vi ind og:

Gør klar til dagens opgaver

Så vi ikke skal køre fra kunden igen, når først vi er gået i gang.

Tænker hele tiden fremad

Så kunderne ved, hvad der skal ske, og også kan regne med det.

Rydder op efter os selv

Så der ikke roder – heller ikke, når vi er færdige med opgaven.

Om Jysk Vindues Rådgivning

Hos Jysk Vindues Rådgivning har vi mere end 30 års erfaring med design og opsætning af udestuer, terrasseoverdækninger og carporte.

Som navnet antyder har vi bygget vores forretning på god, seriøs rådgivning, du kan stole på, og høje håndværksmæssige kvaliteter i vores leverancer. Og kan også levere vinduer og døre til din bolig.

Det er kvaliteter, som har gjort os til den foretrukne leverandør og samarbejdspartner hos alt lige fra arkitektfirmaer over entreprenører og til kommuner og store boligforeninger.

Så vil du give dit udeliv de bedste forudsætninger for at lykkes, skal du vælge Jysk Vindues Rådgivning –firmaet bag JVR Outdoor.

Kontakt os

Gør dine terrassedrømme til virkelighed

Er du klar til at tale udestue, terrasseoverdækning eller carport?

Bare udfyld kontaktformularen herunder. Så ringer vi dig op først kommende hverdag!